All C

All C

Természetes C-vitamin rágó tabletta

All CA C-vitamin alapvető tápanyagunk, ám szervezetünk nem képes raktározni, ezért folyamatosan gondoskodnunk kell rendszeres utánpótlásáról.

Alapvetően fontos a csont- és izomrendszer teherbíró képességének biztosításában, a bőr szerkezetét is meghatározza, vérerek és más szerves szövetek felépítésében is fontos szerepet játszik.
Fontos szerepe van az anyagcserében is, mert elősegíti a vas felszívódását és újra feltölti szervezetünket E-vitaminnal.
A C-vitamin segíti a sebek gyógyulását, erősíti a vérerek, főleg a hajszálerek falát.
A C-vitamin immunrendszerünkkel együttműködve lehetővé teszi számunkra, hogy ellenálljunk a fertőzéseknek.
Az All C bioflavonoidokat tartalmaz, mely a C-vitamin felszívódását segíti elő. Alapvető összetevői megegyeznek a rostos déligyümölcsökével.
Az All C rendkívül kellemes ízű, emellett napi fogyasztása 50 mg C-vitamin bevitelét biztosítja. (Ez a mennyiség kb 300 mg szintetikus C vitaminnak felel meg.)

A szintetikus C vitaminoknak kis mennyisége hasznosul, a többi részben lerakódik a kiválasztó szervekben (ahol pl. vesehomokot okozhat), részben pedig a vizelettel távozik, míg az All C-nál 100 %-os a felszívódás.

Sustained Release Vitamin-C (SRC)

SRCElnyújtott felszívódási technológiájának köszönhetően antioxidáns hatású és a benne található C-vitamint folyamatosan adagolja a szervezetnek 6-8 órán át.
Minden tablettában 200 mg C-vitamin található. (Ez kb 1000 mg szintetikus C vitaminnak felel meg.)