Immunrendszer erősítés

Új év, Új élet, Új immunrendszer

Immunrendszer pajzsAz év vége tele van ünnepekkel, az ünneplés pedig jó alkalom arra, hogy a szokottnál többet együnk és nem mindig olyasmit, ami jó hatással van szervezetünk, az immunrendszer és az emésztőrendszer egészségére. Mindez ráadásul együtt jár azzal, hogy kevesebbet mozgunk, kevesebbet tartózkodunk a friss levegőn.

A tavasz közeledtével szervezetünk vitamin- és ásványi anyag tartalékai kimerülőben vannak, az immunrendszer gyengül, könnyebben kapjuk el az egyre agresszívabb influenza vírusokat.

Mi a teendő?

Sokan tapasztalják az ünnepek után, hogy olyan tüneteik vannak, amiket eddig nem észleltek. Ilyenek a puffadás, hasmenés, székrekedés, egy állandósuló telítettség érzés, gyakori fejfájás, fáradékonyság.

Érdemes ilyenkor egy biorezonanciás állapotfelmérést (Voll diagnosztika) és egy étel intolerancia vizsgálatot csináltatni.

A leggyakoribb probléma, a laktóz érzékenység, valamint a búzaliszt-, rosszabb esetben a glutén érzékenység. Ezek a problémák bármikor kialakulhatnak, és ha nem foglalkozunk vele, a tünetek súlyosbodhatnak.

Figyeljünk az emésztőrendszerünk megfelelő működésére, hiszen ettől függ az egészségünk.

Sajnos az ilyenkor kapható zöldségek és gyümölcsök nem rendelkeznek megfelelő mennyiségű vitaminnal, ezt a hiányt táplálék kiegészítőkkel kell pótolni. Mindenképpen olyat kell választani, ami nem szintetikus és kizárólag élelmi értékű növényeket, zöldségeket, gyümölcsöket tartalmaz tisztított koncentrátumokban.

A vitamin- és ásványi anyag pótlására javasolom a Formula IV-et felnőtteknek, a Vita-Squares-t pedig gyermekeknek.

C vitamin pótlására a nem szintetikus, hosszú felszívódású SRC a javasolt, gyermekeknek pedig az All C, ami rágó tablettaként a kicsik kedvence.

Ősztől-tavaszig tulajdonképpen mindenkinek ajánlanám a Pro Vitaly Plus-t, aki tenni szeretne valamit az egészsége megóvásáért, az immunrendszer és hormonrendszer optimalizálásáért.

Mindenkinek javasolt időszakosan egy pre-, illetve probiotikum kúra, amire az Acidophilus Plus-t javaslom. Már egyetlen hasmenés leradírozza a bélbolyhokat, az esetlegesen szedett antibiotikumok pedig felborítják a bélflóra egyensúlyát.

Fenti hatóanyagok a NeoLife (GNLD) termékcsalád készítményei. Részletes leírásuk a nevekre kattintva olvasható.

A hozzászólások le vannak tiltva.